gyors alkatrész keresés

Kereséshez FAQ:

Gépelje be a kereső mezőbe a pontos cordless telefon modell számát. Ha nem találja, mert túl sok a találat, pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével. Válassza ki a listából az Ön telefon típusát, klikkeljen az Alkatrészeket mutat feliratra. Ezután baloldalt talál egy kategória listát ahol az AKKUK opciót válassza ki. A rendszerünk automatán lelistázza az akkumulátorokat. Elképzelhető, hogy az adott termék nem szállítható, ekkor klikkeljen a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van ilyen opció). Ezután kattintson rá, és máris teheti a kosárba. A termék megnevezésre kattintva több infót kap az adott akkuról. Természetesen originál szám szerint is kereshet a speciális keresőben. Az origiál szám az Ön akkuján megtaláható.

Példa elektromos vezetéknélküli telefon típusra: SPR6100FP (Fontos! Ha több készüléket ad a kereső kérjük pontosítsa a Gyártó neve mező kitöltésével (pl. SAMSUNG). Ha nem boldogul, szívesen segítünk!
Példa cordless akku originál számra: GG4300005A

Előfordulhat, hogy az adott termék nem szállítható, vagy túl drága, ekkor kattinston a Helyettesítő cikkek opcióra (ha van).

Ha nem hoz eredményt, vagy nem találja a megfelelő akkumulátort, akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az Online Help segítségével.

 

 

Szállítás

Szállítás

Kedvező árak melett, gyors alkatrész házhoz szállítás.

tovább
Online Help

Online Help

Esetlegesen nem talál egy mosógép alkatrészt? Mi segítünk!

tovább
Alkatrész választék

Alkatrészek

Shopunkban minden ismert márkájú készülékhez alkatrész.

tovább
 

Cordless akkuk kedvező árakon!

Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával és vásárlásával.

Üdvözlettel:
Fehér Zsolt
shopX Webáruház-lánc